Til madhusET forside
AMU-kurser

Bæredygtig madlavning

Udsolgt
Ledige pladser
Tilmelding

Bliv bedre til at planlægge din køkkenproduktion bæredygtigt i forhold til miljø, ressourceforbrug og sæsonvarer

Skal dit køkken til at have mere fokus på miljø og bæredygtighed? Så tag med på dette kursus, hvor vi stiller skarpt på bæredygtighed i madlavningen.

Vi skal tale om planlægning, indkøb, tilberedning og portionsstørrelser. Desuden vil du få konkrete tips og tricks til at skære i madspildet igennem alle processerne.

Det lærer du på kurset
  • Vi dykker ned i fakta om miljøvenlig og bæredygtig madlavning.
  • Du får inspiration til retter af sæsonens råvarer.
  • Optimal udnyttelse af råvarerne og genanvendelse af overproduktion.
Kursudsdage
  • Onsdag d. 20/11 kl. 8:20 - 15:45
  • Torsdag d. 21/11 kl. 8:20 - 15:45
Kurset henvender sig til

Faglærte gastronomer eller tilsvarende som arbejder med madfremstilling i restauranter, hotelkøkkener og kantiner samt cateringvirksomheder. Kurset er lavet til AMU-målgruppe: ufaglærte samt faglærte til og med erhvervsuddannelsesniveau. Husk at du kan VEU-godtgørelse for de dage, du aktivt deltager i kurset.

Kursusdage

20

November

21

November

DatoER
No items found.
Kursusdage

20.11.2019

21.11.2019

Tid

8:20 - 15:45

sted

Fonden Københavns Madhus, kælderkøkkenet

Ingerslevsgade 44

1705 København V

Pris

DKK / Person

248

,-

Tilmelding
Udsolgt