Til madhusET forside
AMU-kurser

Det vegetariske køkken

Udsolgt
Ledige pladser
Tilmelding

Dyk ned i grøntsagernes forunderlige univers og lær at lave velsmagende og mættende vegetariske retter med bælgfrugter, linser og sæsonens grønt.

Vi arbejder med sensorik, anretning og præsentation af måltiderne, så de vækker spiseglæden og giver den spisende en god madoplevelse. På kurset får du grundlæggende viden om det grønne køkken, så du kan planlægge og sammensætte måltider til vegetarer og veganere.

Det lærer du på kurset
  • Grundlæggende viden om vegetariske kostformer, råvarer og ernæring.
  • Tilsmagning af grønne retter som mætter og fylder.
  • Kostplanlægning og tips til variation i menuen.
Kursudsdage
  • Onsdag d. 20/3 kl. 8:20 - 15:45
  • Torsdag d. 21/3 kl. 8:20 - 15:45
  • Fredag d. 22/3 kl. 8:20 - 15:45
Kurset henvender sig til

Alle typer køkkenmedarbejdere der vil have viden om og inspiration til at lave vegetariske og veganske retter. Kurset er lavet til AMU-målgruppe: ufaglærte samt faglærte til og med erhvervsuddannelsesniveau. Husk at du kan VEU-godtgørelse for de dage, du aktivt deltager i kurset.

Kursusdage

20

March

21

March

22

March

DatoER
No items found.
Kursusdage

20.3.2019

21.3.2019

Tid

8:20 - 15:45

sted

Fonden Københavns Madhus

Ingerslevsgade 44

1705 København V

Pris

DKK / Person

372

,-

Tilmelding
Udsolgt