Til madhusET forside
AMU-kurser

Det klimavenlige køkken

Udsolgt
Ledige pladser
Tilmelding

Vil du gerne vide mere om hvordan du kan dreje dit køkken i en mere klimavenlig retning.

Hvad er klimaaftrykket på en gulerod og må vi slet ikke spise kød, hvis vi vil være klimavenlige - og hvilke råvarer skal der så på menuen? Der er rigtig mange spørgsmål omkring mad og klima i disse dage. På kurset vil vi prøve at besvare nogle af dem og komme med vores bud på hvordan en klimavenlig menu ser ud.

Det lærer du på kurset
  • Vi dykker ned i fakta om klima og miljø.
  • At lave mad med lokale og klimavenlige råvarer.
  • Inspiration til hvordan fremtidens tallerken kan se ud, hvis vi skal tage hansyn til miljøet og arbejde klimavenligt.
Kursusdage
  • Onsdag d. 13/11 kl. 8:20 - 15:45
  • Torsdag d. 14/11 kl. 8:20 - 15:45
Kurset henvender sig til

Alle typer køkkenmedarbejdere der laver mad i professionelle køkkener. Kurset er lavet til AMU-målgruppe: ufaglærte samt faglærte til og med erhvervsuddannelsesniveau. Husk at du kan VEU-godtgørelse for de dage, du aktivt deltager i kurset.

Kursusdage

13

November

14

November

DatoER
No items found.
Kursusdage

13.11.2019

14.11.2019

Tid

8:20 - 15:45

sted

Fonden Københavns Madhus, kælderkøkkenet

Ingerslevsgade 44

1705 København V

Pris

DKK / Person

248

,-

Tilmelding
Udsolgt