Til madhusET forside
AMU-kurser

Glutenfri bagning

Udsolgt
Ledige pladser
Tilmelding

Og eksempler på bagværk uden æg og mælk

Det kan være en stor udfordring at bage brød uden gluten, da glutennettet typisk er det, der skaber strukturen i vores bagværk. Målet med kurset er at få en god forståelse for bagning uden gluten, som kræver en anden måde at se brød og deje på. Der bliver arbejdet med både hele brød, boller og gode bud på tærter, pies og pizzadej.

Det lærer du på kurset
  • Forståelse for, hvad der skaber det saftige og luftige brød.
  • Teknikker til at bage spændende brød uden gluten.
  • Viden om essentielle råvarer i det glutenfri køkken.
Kursusdage
  • Mandag d.8/4 kl. 8:20 - 15:45
  • Tirsdag d. 9/4 kl. 8:20 - 15:45
Kurset henvender sig til

Kurset er for professionelle og private, der vil vide mere om glutenfri bagning. Kurset er lavet til AMU-målgruppe: ufaglærte samt faglærte til og med erhvervsuddannelsesniveau. Husk at du kan VEU-godtgørelse for de dage, du aktivt deltager i kurset.

Kursusdage

08

April

09

April

DatoER
No items found.
Kursusdage

8.4.2019

9.4.2019

Tid

8:20 - 15:45

sted

Fonden Københavns Madhus

Ingerslevsgade 44

1705 København V

Pris

DKK / Person

248

,-

Tilmelding
Udsolgt