Til madhusET forside
Madhåndværk

Pølsekursus

Udsolgt
Ledige pladser
Tilmelding

Få styr på grundteknikkerne i pølsemageriet

Dette er kurset til dig, som er sulten efter at gå i dybden med køkkenhåndværk og afprøve teknikker, der rækker ud over hverdagsmaden. På dette madkursus i Kødbyen får du styr på grundteknikkerne, når man skal lave pølser fra bunden og inspiration til to forskellige typer pølsefars. Vi kommer også rundt om det gode tilbehør.

Vi gennemgår de vigtigste punkter ved pølsefremstilling; hygiejne, maskiner til fremstilling og ikke mindst sammensætningen af smage i pølsen. Du lærer, hvordan du med enkle midler kan fremstille pølser, som kan steges eller koges, og vi gennemgår også, hvordan du sikrer god hygiejne og holdbarhed for pølserne. På kurset får du også inspiration til dyppelse til pølserne og brød til enten hotdogs eller pølsehorn.

I samarbejde med Politiken Plus

Vores pølsekurser udbydes i samarbejde med Politiken Plus. Det betyder at du får 10 % rabat hvis du er medlem af Politiken Plus. Du kan stadig købe billetter selvom du ikke er medlem.

Bemærk at kurset afholdes i vores køkken på Staldgade, som er lidt længere nede ad vejen i Kødbyen.

Kursusdage

DatoER

07

.

5

.

2019

07

.

5

.

2019

13

.

6

.

2019

13

.

6

.

2019

15

.

8

.

2019

15

.

8

.

2019

27

.

8

.

2019

27

.

8

.

2019

19

.

9

.

2019

19

.

9

.

2019

03

.

10

.

2019

03

.

10

.

2019

05

.

11

.

2019

05

.

11

.

2019

26

.

11

.

2019

26

.

11

.

2019

Kursusdage

Tid

17:00 - 20:00

sted

Fonden Københavns Madhus

Staldkøkkenet, Staldgade 10

1699 København V

Pris

DKK / Person

730

,-

Tilmelding
Udsolgt