Til madhusET forside
Madhåndværk

Pølsekursus

Udsolgt
Ledige pladser
Tilmelding

Få styr på grundteknikkerne i pølsemageriet

Dette er kurset til dig, som er sulten efter at gå i dybden med køkkenhåndværk og afprøve teknikker, der rækker ud over hverdagsmaden. På dette madkursus i Kødbyen får du styr på grundteknikkerne, når man skal lave pølser fra bunden og inspiration til to forskellige typer pølsefars. Vi kommer også rundt om det gode tilbehør.

Vi gennemgår de vigtigste punkter ved pølsefremstilling; hygiejne, maskiner til fremstilling og ikke mindst sammensætningen af smage i pølsen. Du lærer, hvordan du med enkle midler kan fremstille pølser, som kan steges eller koges, og vi gennemgår også, hvordan du sikrer god hygiejne og holdbarhed for pølserne. På kurset får du også inspiration til dyppelse til pølserne og brød til enten hotdogs eller pølsehorn.

Kurset henvender sig til alle voksne, men også unge, der synes at godt køkkenhåndværk er sjovt. Vi starter med lidt snacks, som på eksemplarisk vis sætter scenen for aftenens pølsefremstilling. Herefter trækker du i forklædet og får gang i pølseproduktionen. Kurset afsluttes med fællesspisning med de frisklavede pølser samt passende grønt tilbehør fra den danske sæson og et glas vin. Vores værter sørger for alt det praktiske. Du skal blot møde op og suge viden til dig, og ellers have en dejlig aften med mad af høj, økologisk kvalitet.

I samarbejde med Politiken Plus

Vores pølsekurser udbydes i samarbejde med Politiken Plus. Det betyder at du får 10 % rabat hvis du er medlem af Politiken Plus. Du kan stadig købe billetter selvom du ikke er medlem.

Bemærk at kurset afholdes i vores køkken på Staldgade, som er lidt længere nede ad vejen i Kødbyen.

Kursusdage

DatoER

07

.

5

.

2019

07

.

5

.

2019

13

.

6

.

2019

13

.

6

.

2019

Kursusdage

Tid

17:00 - 20:00

sted

Fonden Københavns Madhus

Staldkøkkenet, Staldgade 10

1699 København V

Pris

DKK / Person

730

,-

Tilmelding
Udsolgt