Til madhusET forside
AMU-kurser

Reduktion af madspild - for teamledere

Udsolgt
Ledige pladser
Tilmelding

En af grundstenene i det økologiske, bæredygtige køkken er at reducere madspild

Mindre madspild er ikke kun en vigtig faktor for at mindske miljøbelastningen og forbedre klimaet. Det er også godt for pengepungen.

For at reducere madspildet er det nødvendigt med planlægning og en god fantasi, så både de rå og tilberedte rester kan komme på tallerkenen i nye, velsmagende serveringer.

Det lærer du på kurset
  • At udarbejde strategi og konkrete planer for reduktion af madspild.
  • At faciltiere og implementere alle processer i reduktion af madspild i en madproduktion.
  • Inspiration til at motivere medarbejderne i samarbejdet om en reduktion af madspildet.
Kursusdage
  • Torsdag d. 31/10 kl. 8:20 - 15:45
  • Fredag d. 1/11 kl. 8:20 - 15:45
Kurset henvender sig til

Teamledere, som arbejder med professionel forplejning på offentlige og private køkkener, og som har erfaringer med ledelse og forandringsprocesser. Kurset er lavet til AMU-målgruppe: ufaglærte samt faglærte til og med erhvervsuddannelsesniveau. Husk at du kan VEU-godtgørelse for de dage, du aktivt deltager i kurset.

Kursusdage

31

October

01

November

DatoER
No items found.
Kursusdage

31.10.2019

1.11.2019

Tid

8:20 - 15:45

sted

Fonden Københavns Madhus, kælderkøkkenet

Ingerslevsgade 44

1705 København V

Pris

DKK / Person

248

,-

Tilmelding
Udsolgt