Til madhusET forside
AMU-kurser

Smagen i centrum - med fokus på børn

Udsolgt
Ledige pladser
Tilmelding

På dette kursus går vi ind i sensorikkens univers.

Vi skal eksperimentere med grundsmage, dufte og særligt vores eget kendskab til sanserne. I køkkenet blander vi grundsmagene på kryds og tværs og undersøger, hvilken betydning sprødhed har for vores oplevelse af maden.

Man kommer langt med den rette opskrift, gode råvarer og ordentligt køkkenhåndværk. Men viden og bevidsthed om sensorik er også en vigtig del af madlavningen. Tilsmagning kan betragtes og udvikles som et køkkenhåndværk på lige fod med evnen til at snitte, koge eller stege. Vi taler om hvordan børn smager. Hvordan man kan styrke børns sprog om maden og øge deres madmod.

Det lærer du på kurset
  • Du får redskaber, der kan bruges i den daglige produktion til tilsmagning af maden og når der skal eksperimenteres med nye retter.
  • Du får indsigt i konsistens betydning for madoplevelsen.
  • Inspiration til madlege som kan bruges inde på stuerne når børnene skal sætte ord på smag.
Kursusdage
  • Torsdag d. 9/5 kl. 8:20 - 15:45
  • Fredag d. 10/5 kl. 8:20 - 15:45
Kurset henvender sig til

Kurset er for alle køkkenmedarbejdere i daginstitutioner, der ønsker at nørde med sensorik gennem oplæg, leg og eksperimenter i køkkenet. Kurset er lavet til AMU-målgruppe: ufaglærte samt faglærte til og med erhvervsuddannelsesniveau. Husk at du kan VEU-godtgørelse for de dage, du aktivt deltager i kurset.

Kursusdage

09

May

10

May

DatoER
No items found.
Kursusdage

9.5.2019

10.5.2019

Tid

8:20 - 15:45

sted

Fonden Københavns Madhus

Ingerslevsgade 44

1705 København V

Pris

DKK / Person

248

,-

Tilmelding
Udsolgt