Til madhusET forside

AMU-kurser

Vores AMU-kurser er for professionelle, der arbejder med mad og måltider. Kurserne består af korte forløb, som man kan tage enkeltvis eller stykke sammen efter behov. Kurserne udbydes af Hotel- og Restaurantskolen, mens indhold og undervisning er tilrettelagt af os.

Hvor og hvornår?

Den daglige mødetid er fra kl. 08:20 - 15:45. Alle AMU-kurser afholdes i

Københavns Madhus
Ingerslevsgade 44
1705 København V.

Priser

Målgruppen for AMU-kurserne er ufaglærte, folk med en kort videregående uddannelse eller en erhvervsuddannelse. Disse faggrupper skal betale den pris, der er oplyst under det enkelte AMU-kursus.

For deltagere med en mellemlang eller lang videregående uddannelse gælder der andre priser. Du kan se priserne på www.efteruddannelse.dk ved at skrive kursusnummeret i feltet under AMU.

Vikardækning

Deltagere på AMU-kurserne kan søge VEU-godtgørelse efter reglerne om deltagelse i AMU-kurser. Det betyder, at arbejdspladsen muligvis kan få midler til vikardækning, mens medarbejderen er på kursus. Virksomhederne skal søge VEU-godtgørelse til medarbejderens AMU-kurser på www.efteruddannelse.dk. Dette kan kun gøres digitalt. Det er også muligt at søge befordringstilskud i samme ansøgningsblanket.

Spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til tilmelding, priser eller vikardækning, kan du kontakte Connie Lyholm, som er kursusansvarlig på Hotel- og Restaurantskolen:

E-mail: chl@hrs.dk

Telefon: 3386 2236.

For spørgsmål vedr. kursernes indhold er du velkommen til at kontakte kursusansvarlige, Marianne Thejls, på thejls@kbhmadhus.dk