Eat til de små

15.8.2011
10.7.19
Der bliver serveret lam i krydret tomatsauce, ris, gulerodsstave med koriander og frugt for forældre og børn på 32 skoler, når børnehaveklasserne har første skoledag. Og maden er populær både hos børn og voksne, som ofte er overraskede over det høje kulinariske niveau.

Sommerferien er slut og skoleboderne på 32 skoler er åbnet igen. I forbindelse med skolestarten afvikler Fonden Københavns Madhus en kampagne om EAT for nye børn og deres forældre. Kampagnen afvikles sammen med de københavnske folkeskoler, der tilbyder EAT, og består af morgenkampagner og events på børnehaveklassernes første skoledag.

Til morgenkampagnen bliver der snakket om skolemad lige fra morgenstunden med både børn og forældre. Der deles flyers ud og de nye EAT-bagdes med statements som "EAT me" og "I love EAT" er meget populære hos eleverne.

Den 22. august afholdes det sidste ud af i alt 60 arrangementer og herefter tager Fonden Københavns Madhus fat på anden del af kampagneindsatsen. Det sker i samarbejde med 5 af de skoler, hvor salget af EAT stadig ligger langt under målet på 25 %. Indsatsen her er bred og omfatter både EAT-personale, elever på alle alderstrin, forældre, lærere og ledelse.

Det er Børne- og Ungdomsforvaltningen, Københavns Kommune, der har bevilget penge til kampagnerne.

Læs også