Fonden Københavns Madhus høster priser

30.6.2014
17.1.19
Fonden Københavns Madhus modtog hele 2 priser, da der blev uddelt priser til årets mad+medier-prisen 2014. Fonden Københavns Madhus var nomineret i kategorierne 'Madevent' og 'Madkommunikation' for virksomheder og organisationer' og vandt begge priser!
I kategorien 'Madevent' vandt Fonden Københavns Madhus for vores vandreudstilling Økoløft 75 % - mennesker bag tallerkenen.

BEGRUNDELSE FOR PRISEN:

Ayo og Fonden Københavns Madhus har med udstillingen Økoløft 75 %'s imponerende visuelle virkemidler stimuleret samtalen og forståelsen af et fag, af en metode og af en kamp for god,velsmagende og smuk offentlig mad. Stolthed og selvværd lyser ud af de madfaglige mennesker på alle fotos.

Vi tror på, at udstillingen bringer en enorm menneskelig og social effekt for de fagpersoner, som kæmper for dejlig mad, hver dag. Udstillingen har en høj æstetisk værdi. Den er enkel, smuk og nem at afkode. Den understøtter en vigtig bevægelse i samfundet - nedefra og op. Modigt og fyldt med kant udfordrer Fonden Københavns Madhus formatet på en madevent. Flot!

Jumpfood løb med prisen for 'Madkommunikation' for virksomheder og organisationer, der er et samarbejde mellem DGI, Fødevarestyrelsen, Kræftens Bekæmpelse, Hal-inspektør-foreningen og Fonden Københavns Madhus.

BEGRUNDELSE FOR PRISEN:

Projektet Jumpfood, et samarbejde mellem DGI, Fødevarestyrelsen, Kræftens Bekæmpelse, Hal-inspektør-foreningen og Fonden Københavns Madhus, der skal få sundere mad ind i vores idrætshaller, er nytænkende, professionelt eksekveret og et godt eksempel på original madkommunikation.

"Sund mad skal friste -ikke frelse". Det er godt tænkt "bon mot" og helt sikkert den rigtige vej frem, hvis vi skal have børn og unge til at spise sundere mad

Jumpfood tager alle platforme effektivt i brug, og projektet bidrager til en ny madbevidsthed og bedre madkultur hos en vigtig og vanskelig målgruppe. Fra formål til strategi og eksekvering er Jumpfood et eksempel på forbilledlig madkommunikation. Juryen håber, og tror, at det virker!

Læs også