Gratis omlægningstjek til offentlige køkkener i Region Hovedstaden

Få et gratis omlægningstjek og bliv klogere på, hvordan I kan få flere økologiske råvarer i køkkenet. Tilbuddet er til offentlige køkkener i Region Hovedstaden.
24
12
/
10
06
2018
2018

Er dig og dine kollegaer nysgerrige på, hvordan I kan få mere økologi ind i køkkenet, men i tvivl om, hvordan det lader sig gøre inden for de eksisterende budgetter?

Igennem en række puljer har vi fået midler til at tilbyde offentlige køkkener i Region Hovedstaden et gratis omlægningstjek. Her laver vi en analyse af jeres køkken, hvor vi med udgangspunk i indkøbsmønstre, madspild og menu stiller skarpt på, hvordan I kan øge jeres økologiprocenter uden merudgifter.

Sådan foregår det

Det eneste et omlægningstjek kræver, er lidt af jeres tid. Vi kommer på besøg i jeres køkken for at se, hvordan hverdagen ser ud. Derefter indsamler vi data om indkøb og forbrug, så vi kan lave en analyse af jeres køkken med anbefalinger til, hvor I kan få mere økologi i gryderne. Forløbet afsluttes med et opfølgende besøg, hvor vi taler om rapporten og om, hvad det næste skrift er for jer.

Vil du vide mere?

Du kan tilmelde dig eller høre mere om vores omlægningstjek ved at kontakte Emma Peyron på emma@kbhmadhus.dk eller tlf. 40 90 91 03.

Læs også