Økologisk Markedsdag

23.8.2011
17.1.19
Markedsdag i Fonden Københavns Madhus 25. august 2011 kl. 13-18. Kom og mød økologiske producenter og leverandører til kommunens institutioner og se samtidig portrætter fra 300 københavnske institutioner i den nye fotoudstilling ØKOLØFT 75 %. Der bliver brandvarme bål, iskolde oplevelser, nybagte brød og pølser til prøvesmagning.

I forbindelse med Copenhagen Cooking holder Fonden Københavns Madhus Økologisk Markedsdag. Kom og mød økologiske producenter og leverandører til kommunens institutioner. Der bliver brandvarme bål, iskolde oplevelser, nybagte brød og pølser til prøvesmagning. Det gode selskab af leverandører, producenter, kokke og Fonden Københavns Madhus' medarbejdere sørger for at sætte dig i ægte markedsstemning.

Gratis adgang.

Økologiens tegn

Til markedsdagen kan du samtidig se de første billeder i den nye fotoudstilling ØKOLØFT 75 %. Fotografen Brian Berg har været rundt til foreløbig 300 københavnske institutioner - se resultatet i den flotte portrætserie af køkkenmedarbejdere i Københavns Kommunes institutioner og deres mad.

Udstillingen er et led i vores kampagne ØKOLØFT 75 %, der skal være med til at hæve økologiprocenten i Københavns kommunes institutioner. Målet er at nå 75 % økologi inden udgangen af 2011. Udstillingen bliver vist i salen.

Se også www.copenhagencooking.dk

Læs også