Vær med til Økologisk Uge i Fonden Københavns Madhus

20.8.2013
16.1.19
I næste uge er det både Økologisk Uge og Copenhagen Cooking og Fonden Københavns Madhus er selvfølgelig med! Tirsdag afholder vi Cooking Kids - en konkurrence for børnekokke - sammen med Wonderful Copenhagen, og torsdag er det vores årlige Økologiske Markedsdag i vores gård, hvor gæster kan smage sig frem gennem boder med alverdens økologiske godter. Der er gratis entré til begge arrangementer.
Kom og hep på årets Cooking Kids 2013 tirsdag den 27. august og prøv derefter kræfter med sjove og udfordrende discipliner. Giv dig i kast med at lave pasta, kog den al dente og spis den med din egen hjemmelavede pesto. Følg majsen fra jord til kolbe til popcorn, lav funky koldskål og smag den til med friske bær eller lakrids.

Når årets Cooking Kids 2013 er kåret, kan alle dyste mod hinanden for sjov og opleve eksempler på det gode madhåndværk. Dagen byder på et væld af smagsindtryk og sanseoplevelser, som skærper børnenes håndværk i køkkenet og giver idéer til madlavningen derhjemme. I samarbejde med Copenhagen Cooking inviterer Fonden Københavns Madhus til en spændende dag med fokus på madhåndværk, smag og kvalitet.

Dagen er for børn og voksne. Selve konkurrencen, kl. 10.00-13.00, er for skoleklasser i København. Hele dagen er åben for alle. Der vil være smagsprøver og mulighed for køb af mad og drikke.

Læs mere på www.copenhagencooking.dk.

Økologisk Markedsdag

Traditionen tro afholder vi så økologisk markedsdag i Fonden Københavns Madhus den 29. august fra kl.13-18. Kom og få inspiration til dine økologiske indkøb og mød leverandører og producenter, der leverer råvarer til bl.a. børnehaver, skoler, plejehjem og kantiner. Du kan også få en snak med Fonden Københavns Madhus' medarbejdere og høre om vores mange madprojekter. Se og smag dig frem gennem boderne, hvor der blandt meget andet bliver budt på forskellige slags brød, masser af årstidens grønt, søde sager, og diverse lækre drikke.

Der bliver tændt bål i asfaltjunglen, og vi sørger for kulinariske oplevelser og smagsprøver på bålmad, børnemad og fremtidens ældremad, så der er noget for enhver smag. Tag endelig kollegaerne, familien eller vennerne med.

Læs også