Til madhusET forside
Luk søgevinduet

Børnenes Madhus: Bruschetta med tomat og palmekål - 0. - 1. klasse

Sprøde skriver brød med lækkert fyld a'la Italien.

Det skal du bruge

6 skiver brød

2 fed hvidløg

Ca. ½ dl. olivenolie

1-2 tomater

1 mozzarella

Topping:

6 blade palmekål

2 spsk. olivenolie

Citronsaft og skal fra ½ citron

50 g parmesan

Salt

Peber

Giver 6 portioner

Sådan gør du

Hak/riv hvidløget meget fint og bland det med olivenolien.

Pensl brødet med hvidløgsolien.

Skær tomater ud i passende størrelse og riv mozzarella i stykker med fingrene, fordel det på brødskiverne.

Rens palmekål og riv den i små stykker, krydr med salt, peber og vend med citronsaft og olivenolie.

Bag bruschetta i ovnen ved 175 grader i ca. 10 min eller indtil osten er smeltet.

Imens vendes palmekålen sammen med olivenolie, citronsaft, citronskal og salt.

Kålen anrettes oven på hver bruschetta og drysses fintrevet med parmesan henover inden servering.

Vidste du?

I Italien er bruschetta en meget klassisk forret kaldet antipasti.