Til madhusET forside
Luk søgevinduet

Hotdog-wrap

Denne opskrift blev anvendt til 'Den lille kulturnat' i Fonden Københavns Madhus.

Det skal du bruge

2,5 dl. hvedemel

1 spsk. havregryn

2. tsk. bagepulver

½ knvsp. salt

1 æg

3 spsk. solsikkeolie

1 dl. Sødmælk

1,5 dl. Kærnemælk

Reven skal af ½ citron

Smør og neutral olie til stegning

Sådan gør du

Bland mel, havregryn, reven muskatnød, bagepulver og salt i skål.

Slå æg ud og pisk sammen med olie, mælk, kærnemælk og reven citronskal i en anden skål.

Bland indholdet af de 2 skåle

Kom lidt smør på varm pande når smørret er varmt kommes ½ dl dej på panden, der kan måske godt være flere på panden, bag den 1-2 min på hver side.

Serveringstip

Server den syltede fisk med ristet brød og lidt af grøntsagerne. I sæsonen kan gulerod erstattes af grønne asparges.