Til madhusET forside
Luk søgevinduet

Børnenes Madhus: Pesto

Passer godt til både bruschetta, pasta og blæksprutte.

Det skal du bruge

1 bd. persille (2 håndfulde)

1 fed hvidløg

½ dl rasp

½ dl mandler

1 dl olivenolie

½ citron

1 tsk. salt

½ tsk. peber

Giver 1 portion

Sådan gør du

Rist mandler på en tør pande til de bliver gyldne, ca. 4 minutter.

Skyl persille og hak hvidløg.

Kom mandler i morter og stød dem groft, tilsæt hvidløg og rasp og stød til en ensartet krumme.

Hak persille fint på spækbræt og bland med mandel/brødkrumme.

Riv citronskal på den fine side af et rivejern.

Olivenolie, citronsaft og citronskal tilsættes og pestoen smages til med salt og peber.

Vidste du?

Pesto stammer fra Genova som ligger i det nordlige Italien.