Til madhusET forside
Luk søgevinduet

Børnenes Madhus: Polentagrød

En italiensk klassiker som desværre ikke er så udbredt i Danmark, endnu.

Det skal du bruge

500 g frosne majskorn

125 g polentamel

600 ml vand

40 g smør

200 g parmesan

1 tsk. salt

½ tsk. peber

Giver 6 portioner

Sådan gør du

Blancher majs i en gryde. Tag majsene op af gryden med en hulske og kør dem på en foodprocessor til du har en fin ensartet masse, tilsæt lidt af kogevandet hvis nødvendigt.

Hæld majsmassen retur til kogevandet og tilsæt polentamel og kog i ca. 10 - 15 minutter ved lav varme, polentaen skal være tyk som kartoffelmos.

Vend forsigtigt smør, parmesan, salt og peber i grøden og anret med grøntsagsragout på toppen.

Tip

Kan serveres med grøntsagsragout.