Vores politik for cookies og privatliv

Vi bruger cookies til at forbedre din oplevelse med vores hjemmeside

Persondatapolitik for Fonden Københavns Madhus

Når du køber varer eller ydelser fra eller i øvrigt interagerer med Fonden Københavns Madhus behandler Fonden Københavns Madhus dine personoplysninger som dataansvarlig.
På denne side beskriver vi vores behandling af dine personoplysninger, herunder:

  • når du køber varer eller tjenesteydelser fra os, og/eller
  • når du tilmelder dig et eller flere af vores nyhedsbreve.

Nederst beskriver vi de rettigheder, du har i henhold til gældende lovgivning, og hvordan du kan kontakte os, hvis du har spørgsmål eller kommentarer til vores behandling af dine personoplysninger.
Vi henviser i øvrigt til vores cookiepolitik længere nede på siden, hvor vi har beskrevet hvordan, vi bruger cookies og lignende teknologier.

Behandling af personoplysninger når du køber varer eller tjenesteydelser fra os

Når du køber varer eller tjenesteydelser fra os, bliver du bedt om at oplyse navn, e-mail, kortoplysninger og andre kontaktoplysninger, som er relevante for leveringen af den ønskede vare eller ydelse.
Vi bruger disse oplysninger for at opfylde aftalen, som du indgår med os, eksempelvis til levering af varer eller kurser.
Vi behandler derudover din e-mailadresse og oplysninger om dit køb for at kunne sende tilbud til dig, såfremt betingelserne herfor i markedsføringsloven er overholdt.
Endeligt registrerer vi din IP-adresse. Denne registrering anvendes kun i tilfælde af falske bestillinger. Falske bestillinger politianmeldes.
Vi videregiver ikke personoplysninger om dig til tredjemand uden dit samtykke, medmindre vi er forpligtet hertil i henhold til loven.
Vi overlader i en række tilfælde behandlingen af dine personoplysninger til vores databehandlere. Dette er eksempelvis tilfældet, når vi lader vores data blive hostet hos en ekstern leverandør, og når vi lader en professionel betalingsfacilitator varetage modtagelsen af din betaling på vegne af os.
Som udgangspunkt opbevarer vi data om dine køb i 5 år, hvorefter vi sletter dem.

Behandling af personoplysninger når du tilmelder dig vores nyhedsbrev

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev registrerer vi din e-mailadresse og eventuelle andre kontaktinformationer for at kunne sende vores nyhedsbreve til dig. I nogle tilfælde beder vi dig angive, hvilken type nyheder du er interesseret i.
Vi bruger disse yderligere oplysninger til at kunne individualisere de tilbud og nyheder, vi sender til dig.
Vi bruger også cookies og lignende teknologier til at spore dine handlinger på Fonden Københavns Madhus’ hjemmeside. Disse oplysninger bruges ligeledes til at kunne individualisere de tilbud og nyheder, vi sender til dig. Se i øvrigt vores cookiepolitik, hvor vi beskriver vores brug af cookies og lignende teknologier.
Vi behandler de nævnte oplysninger på baggrund af det samtykke, som du afgiver ved tilmeldelsen til vores nyhedsbreve. Du kan altid tilbagekalde dit samtykke ved at skrive en e-mail til kontakt@kbhmadhus.dk eller framelde dig direkte i et af de nyhedsbreve, vi sender til dig.
Vi videregiver ikke personoplysninger om dig til tredjemand uden dit samtykke, medmindre vi er forpligtet hertil i henhold til loven.
Vi overlader i en række tilfælde behandlingen af dine personoplysninger til vores databehandlere. Dette er eksempelvis tilfældet, når vi lader vores data blive hostet hos en ekstern leverandør, og når vi lader en professionel betalingsfacilitator varetage modtagelsen af din betaling på vegne af os.
Som udgangspunkt behandler vi personoplysningerne indtil du tilbagetrækker dit samtykke til at modtage vores nyhedsbreve.

Dine rettigheder

Du kan altid anmode om indsigt i hvilke personoplysninger, vi behandler, der vedrører dig. Du kan ligeledes gøre indsigelse imod vores behandling af dine personoplysninger, herunder eksempelvis bede os rette, slette, begrænse, overføre eller stoppe behandlingen. For alle sådanne henvendelser kan du blot rette henvendelse via de nedenfor angivne kontaktoplysninger.
Såfremt du har spørgsmål eller kommentarer til behandlingen af dine personoplysninger, er du altid velkommen til at kontakte os via:

Fonden Københavns Madhus

Bastbygningen
Ingerslevsgade 44
1705 København V

CVR-nr. 30 31 70 68
E-mail: kontakt@kbhmadhus.dk
Tlf.: (+45) 4090 9109

Såfremt du vil indgive en klage over vores behandling af dine personoplysninger, kan du gøre dette til:

Datatilsynet

Borgergade 28, 5
1300 København K
Tlf.: (+45) 33 19 32 00
Fax: (+45) 33 19 32 18

Se også https://www.datatilsynet.dk/om-datatilsynet/kontakt/

Cookiepolitik for Fonden Københavns Madhus

Fonden Københavns Madhus’ hjemmesider anvender cookies og lignende teknologier til at indsamle og behandle oplysninger om vores besøgendes brug af vores hjemmesider og ydelser.
I denne cookiepolitik kan du læse om, hvad en cookie er samt om vores brug af cookies og lignende teknologier. Cookiepolitikken gælder for vores og vores samarbejdspartneres brug af cookies på følgende hjemmesider:

  • Kbhmadhus.dk
  • Økoløft.dk
  • Madfællesskabet.dk
  • Børnenesmadhus.dk

Se venligst også vores persondatapolitik.

En cookie er en datafil, der overføres til din enhed (f.eks. din mobiltelefon eller din computer) med henblik på at registrere oplysninger. For eksempel kan én type cookie gøre det muligt for vores hjemmesider at genkende din browser, mens en anden cookie kan gemme dine præferencer og anden information.
Vores hjemmesider kan også bruge andre typer teknologi, der har en funktionalitet, der svarer til cookies, såsom web-beacons og sporings URL'er der indsamler oplysninger om de besøgende. Vi kan også bruge web-beacons og sporings URL'er i vores beskeder til dig for at afgøre, om du har åbnet en konkret besked eller tilgået et konkret link.
Din browser kan indeholde indstillingsmuligheder, der gør det muligt for dig at afvise cookies eller kræve at du enkeltvist godkender alle cookies der placeres på din enhed. Bemærk venligst, at visse dele af vores hjemmesider måske ikke fungerer efter hensigten, eller måske slet ikke fungerer, hvis du ikke tillader cookies. Se nedenfor for yderligere vejledning om, hvordan du sletter eller afviser cookies.

Der anvendes to typer cookies på vores hjemmesider navnlig 'persistent cookies' og 'session cookies'. Session cookies vil normalt udløbe, når du lukker din browser. Persistent cookies vedbliver med at være placeret på din enhed, efter du lukker din browser, og de kan blive anvendt igen, næste gang du tilgår en af vores hjemmesider.
Vores hjemmesider anvender en række cookies og relaterede teknologier til forskellige formål, herunder:

  • Cookies for at muliggøre, facilitere og strømline vores hjemmesiders funktionsdygtighed på tværs af forskellige hjemmesider, enheder og browser sessioner.
  • Cookies for at forenkle din adgang til og brug af vores hjemmesider og gøre adgangen mere smidig.
  • Cookies til at monitorere og analysere ydelsen, driften og effektiviteten af vores hjemmesider, så vi kan forbedre og optimere dem.
  • Cookies til at vise dig indhold (som kan indeholde markedsføring), der er mere relevant for dig, herunder f.eks. ved at individualisere indholdet i nyhedsbreve, hvis du har givet samtykke til at modtage nyhedsbreve fra os.
  • Cookies til at opdage og forhindre svig eller andre ulovlige handlinger.

Vi kan også tillade vores forretningspartnere, at placere cookies på din enhed. Vores partneres cookies placeres med henblik på at indsamle oplysninger, så de kan levere ydelser til os.

Hvis du ønsker at forhindre vores hjemmesiders eller andre hjemmesiders placering af cookies, eller hvis du ønsker at slette de cookies, der allerede er placeret på din enhed, anbefaler vi, at du anvender følgende vejledninger, afhængigt af din browser:

Chrome

Vejledning til Google Chrome

Edge

Vejledning til Microsoft Edge

Flash

Vejledning til Flash

Internet Explorer

Vejledning til Microsoft Internet Explorer

Opera

Vejledning til Opera

Safari

Vejledning til Apple Safari

Hvis din browser ikke fremgår ovenfor, eller hvis linket ikke giver dig den hjælp, du har brug for, anbefaler vi, at du klikker på 'Hjælp'-funktionen i din browsers værktøjslinje eller søger på 'cookies' i kombination med navnet på din browsers navn på internettet.

Du er altid velkommen til at kontakte os på kontakt@kbhmadhus.dk, hvis du har spørgsmål angående vores brug af cookies.