Omlægning til økologi

Changing Food

Bæredygtig forretningsudvikling for food trucks og restauratører

Projekter

En bæredygtig konkurrencefordel

Det er ikke kun når danskerne putter fødevarer i indkøbskurven, at økologi og lokale fødevarer vinder frem. Blandt restauratører er økologi og lokale råvarer også et konkurrenceparameter, der kommer stadigt stigende fokus på, og som kan sikre at man som forretning skiller sig ud i mængden. Changing Food er et udviklingsprojekt, der gennem rådgivning og workshops, giver madaktører i Region Hovedstaden et gratis og professionelt blik på deres udviklingspotentiale.

Changing food er en del af Fremtidens Madscene, et udviklingsprojekt støttet af EU’s Socialfond, Region Hovedstaden og Vækstforum Hovedstaden, hvilket giver os mulighed for at tilbyde det som et gratis forløb til dig.

I forløbet Changing Food hjælper vi dig med at optimere din forretning i en økologisk og bæredygtig retning og finde udviklingsmuligheder inden for dit budget.

Vi tager udgangspunkt i din tallerken, når vores kokke går med i køkkenet og gennem praktisk undervisning viser potentialet i at bruge økologiske og lokalt producerede sæsonvarer. Som deltager i forløbet får du et gratis og professionelt blik på udviklingspotentialet i din virksomhed, og vi hjælper dig med at finde muligheder til at optimere din forretning inden for dit budget.
Forløbet er bygget op af en række workshops, hvor du og andre madaktører går i køkkenet med Københavns Madhus’ professionelle kokke og arbejder med potentialet i at bruge økologiske og lokalt producerede sæsonvarer. Den praktiske undervisning rundes af med et personligt sparringsforløb i dit køkken, hvor nye idéer og løsninger testes og implementeres.

Forløbets opbygning
Find potentialet

Kortlægning af virksomhedens råvareforbrug og identificering af udviklingsmuligheder

Få ny inspiration

Praktisk workshopforløb målrettet virksomhedens behov

Køkkensparring

Personlig sparring hvor vi arbejder med at føre fælles erfaringer og idéer ind i dit køkken

Fakta om projektet

For at deltage i Changing Food skal du være en måltidsproducerende virksomhed med SMV-status og CVR-nummer i Region Hovedstaden.

Workshopforløbet foregår henover en række tirsdage i vores lokaler i Kødbyen.

Næste forløb:
Changing Food - Restauranter
  • Workshop #1: 29. januar 2019
  • Workshop #2: 5. Februar 2019
Changing Food - Street food
  • Workshop #1: 5. marts 2019
  • Workshop #2: 12. marts 2019
Pris: Gratis!
Vil du være en del af Changing Food? Så kontakt os
Projektleder Changing Food
Mads Lillesøe
mads@kbhmadhus.dk+45 28921314

Projektets partnere

No items found.

Andre projekter

Se alle projekter