Changing Food

Har du en restaurant eller en foodtruck og er du interesseret i at få mere økologi, lokale råvarer og sæson ind i dit køkken?

En bæredygtig konkurrencefordel

Det er ikke kun når danskerne putter fødevarer i indkøbskurven, at økologi og lokale fødevarer vinder frem. Blandt restauratører er økologi og lokale råvarer også et konkurrenceparameter, der kommer stadigt stigende fokus på, og som kan sikre at man som forretning skiller sig ud i mængden. Changing Food er et udviklingsprojekt, der gennem rådgivning og workshops, giver madaktører i Region Hovedstaden et gratis og professionelt blik på deres udviklingspotentiale.

Changing food er en del af Fremtidens Madscene, et udviklingsprojekt støttet af EU’s Socialfond, Region Hovedstaden og Vækstforum Hovedstaden, hvilket giver os mulighed for at tilbyde det som et gratis forløb til dig.

I forløbet Changing Food hjælper vi dig med at optimere din forretning i en økologisk og bæredygtig retning og finde udviklingsmuligheder inden for dit budget

Vi tager udgangspunkt i din tallerken, når vores rådgivere går med i køkkenet og gennem praktisk undervisning viser potentialet i at bruge økologiske og lokalt producerede sæsonvarer. Som deltager i forløbet får du et gratis og professionelt blik på udviklingspotentialet i din virksomhed, og vi hjælper dig med at finde muligheder til at optimere din forretning inden for dit budget.

Forløbet er bygget op af en række workshops, hvor du og andre madaktører går i køkkenet og arbejder med jeres menu og indkøb. Den praktiske undervisning rundes af med et personligt sparringsforløb i dit køkken, hvor nye idéer og løsninger testes og implementeres.

Forløbets opbygning
Find potentialet

Kortlægning af din virksomheds råvareforbrug og identificering af udviklingsmuligheder

Få ny inspiration

Praktisk workshopforløb målrettet din virksomheds behov

Køkkensparring

Personlig sparring hvor vi arbejder med at føre fælles erfaringer og idéer ind i dit køkken

Vi har haft god faglig sparring omkring arbejdet med økologi og bæredygtighed, og vores kokke har fået god inspiration i samarbejdet omkring vegetariske og veganske retter, efter deltagelse i både workshops og sparringsforløb. Man mærker tydeligt at Fonden Københavns Madhus er meget engagerede og brænder for deres arbejde.
Line Lave Nielsen, Kunde- & salgsdirektør, Aamanns

Skal du med?

Indtil videre har 44 restauratører, food trucks og madiværksættere deltaget i forløbet. Heriblandt en række food trucks fra Reffen og caféer og restauranter fra København. Projektet fortsætter i 2019, så vil du tage din forretning til et nyt, bæredygtigt niveau, så kontakt os!

Relevante køkkentyper

No items found.

Blogindlæg fra Madværk

No items found.

Fakta om projektet

For at deltage i Changing Food skal du være en måltidsproducerende virksomhed med SMV-status og CVR-nummer i Region Hovedstaden.

Vil du være en del af Changing Food? Så kontakt os
Projektleder Changing Food
Mads Lillesøe
mads@kbhmadhus.dk+45 28921314

Projektets partnere

Andre projekter

Se alle projekter