Arrangementer og begivenheder

Mangler du et sted til dit næste arrangement eller konference?

Lej det gamle talgsmelteri til dit næste event

Bastbygningen i Kødbyen var i gamle dage et talgsmelteri. I dag huser bygningen vores kontorer, en stor sal og en række køkkener. Vores eventlokaler rummer et væld af muligheder for at skabe gode rammer om konferencer, workshops, produktlanceringer og meget andet. Vi afvikler selv kurser og konferencer i huset, men vi tilbyder også lokaleudlejning til organisationer og virksomheder, som mangler pladsen til deres næste begivenhed. Vi er åbne for de fleste idéer, men arrangementet skal have fokus på mad, bæredygtighed, samfundsudvikling eller lignende som stemmer overens med vores fundats. Bemærk at vi ikke lejer ud til private.

Central placering i København

Vi bor midt i Kødbyen i hjertet af København, og som så mange andre bygninger i Kødbyen vil du opleve, at rum og faciliteter stadig trækker spor tilbage til den gamle fødevareindustri. Vi tilbyder både professionelle kursuskøkkener, gårdhave med udendørskøkken samt lyse møde- og selskabslokaler.

Har I brug for et kulinarisk input eller inspiration til jeres næste lederseminar, netværksmøde eller personaleudflugt, kan vi tilbyde skræddersyede oplæg eller aktiviteter tilpasset lige præcis jeres behov og ønsker.

Lokaleleje til forskellige behov

Oppe under taget finder man vores sal, som blandt andet har lagt gulv til større konferencer, workshops og middage. Salen kan rumme op til 100 personer, og der er køkkenfaciliteter og toiletter. Ude foran Bastbygningen har vi en hyggelig gårdhave. Særligt i sommerhalvåret er gården en grøn oase, hvor man kan følge sæsonen fra forår til efterår i højbede og drivhuse. Vores to kursuskøkkener længere nede ad gaden i den Grå Kødby huser til dagligt vores skolehold for børn i Københavns Kommune. Køkkenerne er adskilt af glasdøre og kan lejes separat eller som ét stort fælleskøkken.


Vil du vide mere om mulighederne for at leje vores lokaler?
Ansvarlig for events og udlejning
Stine Bogø Jensen
stine@kbhmadhus.dk+45 28458247
Projekter /
Arrangementer og begivenheder
No items found.
No items found.
Projekter /
Arrangementer og begivenheder
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.

Skal vi hjælpe med at afvikle dit arrangement?

Hvis du har brug for hjælp til fx kogeskole, madkursus, mødefacilitering og workshopforløb, stiller vi gerne vores undervisere og husværter til rådighed.

Har du brug for et inspirerende indspark før det fastlagte program, formidler vi også gerne husets historie, vores arbejde med Københavnermodellen og vores erfaring med at bruge mad og måltider til at skabe positive samfundsforandringer.

Mætte maver giver glade gæster

Lejer du lokaler hos os, kan vi hjælpe med forplejningen, fra den lette mødeforplejning til den fulde pakke med velkomstsnacks, middag og kaffe. Al mad naturligvis lavet på gode, økologiske råvarer i sæson.

Vi har desuden en række partnerskaber med eksterne leverandører, der brænder lige så meget for kulinarisk kvalitet og bæredygtighed som os. Vi arbejder eksempelvis sammen med:

  • Rub&Stub: En socialøkonomisk virksomhed med fokus på bæredygtighed og ressourceudnyttelse gennem brugen af overskudsfødevarer.
  • Brødflov: Økologisk brød og kager lavet på gode, lokale kvalitetsråvarer.
  • Vinhanen: Ud fra dogmet ‘kvalitetsvin til en fair pris’ serverer Vinhanen et udvalg af økologiske, biodynamiske og naturvine udvalgt med omtanke og sourcet direkte fra producenterne.
  • Send Flere Krydderier: Socialøkonomisk cateringvirksomhed som har til formål at skabe flere arbejdspladser for etniske minoritetskvinder.
Kontakt os og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe med forplejning og facilitering af dit kommende arrangement.

Vil du vide mere?

Du kan læse mere om mulighederne i vores udlejningsmateriale som du kan downloade lige her. Du er også altid velkommen til at kontakte os for at få et skræddersyet tilbud til dine behov.

Brug for forplejning?

Vores dygtige kokke kan også hjælpe med forplejning til dit arrangement. Lavet på økologiske, lokale og friske råvarer i sæson - naturligvis.

Vil du vide mere om mulighederne for at leje vores lokaler?
Ansvarlig for events og udlejning
Stine Bogø Jensen
stine@kbhmadhus.dk+45 28458247

Hent materiale

No items found.

Køkkener der kan have gavn af

Arrangementer og begivenheder

No items found.

Læs mere på bloggen

No items found.

Vi tilbyder også