Hvad vi laver

Kurser og kompetenceløft

Bedre mad kræver gode råvarer og gode evner hos dem der laver maden

En faglig opkvalificering der sikrer måltidskvalitet og godt værtskab

Vi tilbyder faglig opkvalificering og målrettede kurser for personale på daginstitutioner, plejehjem, skoler og i kantiner og andre professionelle storkøkkener. Vi hjælper medarbejderne med at sikre den bedst mulige måltidskvalitet, både når det kommer til produktionen, anretningen og måltidsoplevelsen hos de spisende.

Vi kan også hjælpe med, hvordan du bruger maden og måltidet som pædagogisk aktivitet og som et socialt dannende rum for fx børn og unge eller udsatte grupper i samfundet.

Vi kan blandt andet hjælpe med kurser indenfor:
  • Kulinarisk opkvalificering
  • Minimering af madspild
  • Råvarekendskab og forståelse
  • Brug af måltidet som pædagogisk aktivitet blandt børn
  • Særlige behov - Allergier, diæter, småtspisende, dysfagi, diabetes mv.
  • Madpædagogik og maddannelse

Med den rette viden og færdigheder kan der findes tid, økonomi og gode grunde til at lave mere mad fra bunden og stille krav til kvalitet

Vi udfordrer madkulturen - også i vores kurser

Vi sætter en ære i at udfordre madkulturen og skubbe til normerne for, hvad et godt måltid mad er. Det gør vi også i vores kurser. På et kompetenceudviklingsforløb hos os vil du derfor opleve, at vi udforsker, udfordrer og udvikler maden og de rammer, der er om måltidet - uanset om du arbejder i et storkøkken eller som måltidsvært på et plejehjem.

Kursusforløbene foregår som regel i vores køkkener i Kødbyen, hvor vi har både indendørs og udendørs faciliteter til at arbejde med madlavning, måltider og værtskab.

Vi tilrettelægger også virksomhedsforlagt undervisning hvor vi kan arbejde med de rammer og udfordringer I har, lige netop i jeres køkken eller institution.

Vil du vide mere om hvordan vi kan hjælpe med at videreuddanne dine medarbejdere?
Projektchef
Dea Folden
dea@kbhmadhus.dk+45 22147279
Projekter /
Kurser og kompetenceløft
No items found.
No items found.
Projekt /
Omlægning til økologi
Konkurrencedygtig økologiomlægning
Hos Studenterhusfonden driver man nu kantinevirksomhed med både et bæredygtigt råvareindkøb og en bæredygtig bundlinje.
Hos Studenterhusfonden driver man nu kantinevirksomhed med både et bæredygtigt råvareindkøb og en bæredygtig bundlinje.

Vores undervisere repræsenterer et bredt udsnit af fagligheder inden for mad og måltider

Vores kursusforløb tilrettelægges fra gang til gang. Vi har et hold af professionelle måltidsfagfolk, der selv har hænderne helt nede i bolledejen. Vi kender til udfordringerne og rammerne i institutioner, kantiner og andre professionelle storkøkkener. Derfor tager vi udgangspunkt i jeres konkrete udfordringer, når vi sammensætter undervisningsforløbet.

Vi har et tæt samarbejde med Hotel- og Restaurantskolen, som betyder at vi kan skræddersy AMU-kurser til lige netop jeres behov

Vil du vide mere om hvordan vi kan hjælpe med at videreuddanne dine medarbejdere?
No items found.
No items found.

Hent materiale

-

Køkkener der kan have gavn af

Kurser og kompetenceløft

-

Vi tilbyder også